~ Concurs "Si eu fac parte din Natura 2000" ~


    In C.N. "Radu Negru" a avut loc concursul de protectie a mediului organizat de Asociatia GRUPUL MILVUS. Din colegiu au participat 6 echipaje dintre care 3 s-au calificat in etapa a III-a(finala).     
    Concursul interscolar s-a derulat pe doua grupe de varsta: gimnazial la clasele VI-VIII si primar la clasele II-V.

    Echipajul Voiniceii din clasa a VII-a B format din Razvan Timboiu, Bogdan Bucelea si Sergiu Mihailescu se afla pe primul loc iar echipajul Exploratorii din clasa a VII-a A format din Sonia Dragulescu, Diana Dumitrescu si Malin Daniel pe locul al doilea din 80 de echipaje participante(prof. indrumator Pirau Maria).
    Pentru etapa finala echipajele de la gimnaziu au derulat 2 campanii ecologice de protejare a animalelor: Echipajul Voiniceii: Salvati broastele iar echipajul Exploratorii: Protejati ramele. Copiii au confectionat pliante pe care le-au distribuit la clase, au confectionat material pentru un panou publicitar amplasat in Sc. Gen. Nr.1, au creat pagini pe Facebook etc.
     La nivel primar echipajul calificat, Privighetoarea, este format din urmatorii elevi: Barzan Emma- prof. Costea Ioana, Carje Daria- prof. Culda Codruta si Popa Rares- prof. Novac Teodora.
    Etapa a III-a va avea loc la Fagaras in Colegiul National "Radu Negru": 25 mai pentru clasele VI-VIII si 1 iunie pentru clasele II-V.

  GALERIE