~ Ziua Colegiului ~


    Sarbatoare mare la colegiul nostru. Pentru prima oara a fost aniversata ziua colegiului. Evenimentul a adus in atentia participantilor intreaga istorie a institutiei dar si rezultatele excelente obtinute in decursul anilor. Ca dovada reprezentantii Inspectoratului Scolar Brasov au hotarat sa acorde colegiului o diploma de excelenta. De asemenea fostii directori si profesori care au facut cinste acestui liceu au primit diplome de onoare.
     
    Cea mai veche institutie de invatamant secundar din municipiu are in spate mai mult de un secol de existenta incarcat de istorie, o istorie care a conturat pe parcursul ei destine si nume prestigioase care a facut cinste liceului atat in tara cat si in strainatate. De aceea era nevoie de o zi aniversara in care acesti oameni sa se intoarca la scoala unde au prins aripi sau macar sa fie alaturi cu ganduri frumoase. Astfel, conducerea Colegiului a hotarat ca de acum incolo prima zi a ultimului weekend din luna octombrie sa fie aniversata Ziua Colegiului.    


    De la manifestarea aniversara nu au lipsit reprezentanti ai invatamantului de la nivel judetean, prefectul judetului, senatori, deputati, reprezentanti ai bisericii dar si autoritatile locale. Aprecierile acestora au venit insotite de o surpriza din partea Inspectoratului Judetean Brasov. Colegiul a primit o diploma pentru invatamantul de excelenta romanesc.

GALERIE